Etelä-Suomen Media

Ohjeita ilmoittajalle

Verkkopalvelumme kautta pystyt jättämään ilmoituksesi edulliseen hintaan kaikkiin Etelä-Suomen Median lehtiin.
Valitse haluamasi osasto: Perheilmoitukset, Markkinat, Luokitellut, Järjestötoiminta, Kuolinilmoitukset tai Surukiitokset ja tutustu valikoimaan. Palvelussa voit tehdä annettujen mallien mukaisia ilmoituksia. Valittuasi osaston näet malli-ilmoitukset ja esimerkkihinnat.

Hyväksytty ilmoitus tulee olla Etelä-Suomen Medialla kahta arkipäivää ennen toivottua julkaisupäivää klo 10. Sunnuntain ja maanantain lehtiin torstaina klo 10 mennessä (poikkeuksena Nurmijärven Uutiset keskiviikkona klo 10 mennessä). Juhlapyhät voivat muuttaa ilmoitusten jättöaikoja.

Asiakaspalvelun kautta jätettävät kuluttajailmoitukset:
Veloitamme muuten kuin verkkopalvelumme kautta jätetyistä rivi-ilmoituksista (Markkinat ja Järjestötoiminta)  5 € käsittelymaksun ja
muista ilmoituksista voimassaolevan hinnaston mukaisen valmistusmaksun.

Etelä-Suomen Median lehtiä ovat:
Aamuposti
Aamuposti Viikko
Helsingin Uutiset
Imatralainen
Lappeenrannan Uutiset
Keski-Uusimaa
Keski-Uusimaa Viikko
Loviisan Sanomat
Länsi-Uusimaa
Länsiväylä
Mäntsälän Uutiset
Nurmijärven Uutiset
Seinäjoen Sanomat
Sipoon Sanomat
Tamperelainen
Turkulainen
Uusimaa
Vantaan Sanomat
Vihdin Uutiset

Kuolinilmoitukset

Hinnat ja julkaisupäivät Kuolinilmoitus- ja surukiitoshinnat 2018

Jos mallipaketeistamme ei löydy sopivaa vaihtoehtoa,
ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. 09-273 00200 klo 8-16.

Maksuliikenne, maksuehdot ja vastuu virheistä

Maksuliikenne

Etelä-Suomen Media Oy
Y-tunnus 1027957-8

IBAN: FI02 2363 1800 0189 18
BIC: NDEAFIHH

Maksuehdot

  • Yritysasiakkaat 10 pv netto
  • Yksityisasiakkaat 14 pv netto
  • Maksuajan ylityksestä perittävä viivästyskorko on Korkolain 4 §:n mukainen korko.
  • Hinnanmuutosten voimaantulo 1.1.
  • Hinnanmuutos koskee myös jo tehtyjä ilmoitusvarauksia.
  • Laista, asetuksista tai viranomaisten toimenpiteistä aiheutuvat kustannuslisäykset korottavat hintoja vastaavasti määräysten voimaantulohetkestä lukien.
  • Paperilaskusta veloitamme yritysasiakkailta 7 e (alv. 0 %), yksityisasiakkailta 3 e (sis. alv). Mahdollisuus maksuttomaan sähköpostilaskuun, yrityksillä mahdollisuus myös maksuttomaan verkkolaskutukseen.

Verkkomaksaminen Jätä ilmoitus -painike

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Vastuu virheistä ja hyvitykset

Kaikki hyväksytyt ilmoitukset pyritään julkaisemaan määrättyinä päivinä. Mikäli ilmoitusta ei tuotannollisista tai muista toiminnallisista syistä (esim. lakko) tai asiakkaasta tai alihankkijasta johtuvista syistä kuitenkaan ei voida julkaista, lehti ei vastaa ilmoituksen poisjäämisen mahdollisesti aiheuttamasta vahingosta.

Lehti ei vastaa virheestä, joka aiheutuu myöhässä toimitetusta, puutteellisesta tai virheellisestä aineistosta, epäselvästä käsikirjoituksesta tai toimeksiannosta eikä ilmoitustekstiä käännettäessä tulleesta kieli- tai käännösvirheestä, puhelimessa tapahtuneesta kuulovirheestä tai asiakkaan määräaikana palauttamatta jättämästään vedoksesta.

Lehti ei hyvitä vähäisestä painovirheestä tai normaaliksi sanomalehtilaaduksi katsottavasta painojäljen vaihtelusta, joka ei vaikeuta ilmoituksen käsittämistä eikä vähennä sen mainosarvoa. Painolaatuun liittyviä virheitä arvioitaessa Savon Sanomat käyttää ISO 12647 – 3 standardia.

Huomautukset on tehtävä 7 päivän kuluessa ilmoituksen julkaisemisesta tai tarkoitetusta julkaisupäivästä lukien.

Lehden vastuu ilmoituksen poisjäämisestä tai julkaisemisesta sattuneesta virheestä rajoittuu ilmoituksesta maksetun määrän palauttamiseen tai muihin lehtiin toimitetusta aineistosta sen valmistusarvoon.